Lekkage in uw woning?

Lekkage in of om uw huis is heel vervelend. Niet alleen zorgt een lek voor wateroverlast, bijvoorbeeld in uw keuken, kelder of badkamer, maar ook ontstaan in de vochtplekken schimmels die schadelijk zijn voor uw gezondheid. Het is dan ook belangrijk dat u nooit te lang blijft zitten met lekkage, maar direct hulp inschakelt van een professional! Deze kan de oorzaak en de precieze locatie van het lek voor u opsporen en een snelle oplossing bieden. Zo bent u snel van de wateroverlast verlost en loopt uw woning minimale schade op.

In Amstelveen en in de wijde omgeving van Amstelveen kunt u bij lekkage een beroep doen op ons bedrijf. Wij zijn niet zomaar een lekkage expert, maar zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Daarom kunnen wij u helpen bij ieder lek!

Wat is lekdetectie?

Een lekdetectie expert maakt gebruik van geavanceerde apparatuur om de oorsprong en oorzaak van een lekkage op te sporen. Leidingwerk bevindt zich voor het grootste gedeelte achter uw muren en onder de vloer, waardoor er vaak veel hak- en breekwerk aan te pas moet komen om te achterhalen waar het probleem zich precies bevindt. Dankzij onze apparatuur hoeft dit niet! Dit maakt lekkageherstel een aanzienlijk kleinere klus en scheelt u flink wat kosten. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te maken in Amstelveen!