Blijf niet zitten met rioollekkage!

Een lekkend riool is heel vervelend, want rioollekkage kan ernstige stankoverlast in uw woning veroorzaken. Hangt er in uw woning een vieze rioollucht, en kunt u de oorzaak van de stankoverlast niet meteen achterhalen? Grote kans dat lekkage de oorzaak is. Rioollekkage wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een klein scheurtje of breukje in de rioolbuis, bijvoorbeeld door boomwortels die door de riolering dringen. Door het scheurtje kan rioolwater langzaam wegsijpelen en komt het in uw woning terecht. Dit zorgt vaak voor ernstige stankoverlast!

Wij helpen u 24/7

Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp inschakelt als u rioollekkage vermoedt. U wilt immers niet dat het vieze rioolwater doordringt in uw woning! Misschien bent u huiverig voor het inschakelen van een riool- of lekkagebedrijf, omdat u denkt dat uw hele huis of tuin moet worden opgebroken om de oorzaak van de rioollekkage op te sporen. Niets is echter minder waar! Ons lekdetectiebedrijf maakt gebruik van geavanceerde technieken om de precieze plek van het lek op te sporen. Zo kunnen we zonder onnodig hak- en breekwerk het probleem in kaart brengen, en zorgen we voor een adequate oplossing!

Woont u in de regio Amstelveen en wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u bij rioollekkage direct onze hulp nodig? Wij staan dag en nacht voor u klaar, aarzel niet om onze hulp in te schakelen.