Verschillende detectiemethoden

Lekkage is heel vervelend en dient zo snel mogelijk te worden verholpen om geen ernstige, blijvende schade aan uw woning toe te brengen. Daarom is het belangrijk om hiervoor een specialist in te schakelen! In de regio Amstelveen is Moorman Totaal Techniek uw expert. Onze vakmannen weten meteen welke materialen en methoden er ingezet moeten worden om de oorsprong en de precieze oorzaak van het lek te ontdekken, zonder hierbij uw muren en plafonds te hoeven slopen. Het lek wordt snel gevonden en direct gedicht!

Als expert op het gebied van lekdetectie weten wij precies hoe we een oorzaak van een lekkage moeten opsporen, zonder hiervoor uw halve huis te hoeven slopen. We gebruiken hiervoor verschillende detectiemethoden, waaronder:

Thermografie
Met behulp van infrarood maken we warmtebeelden van uw woning. Door te kijken naar temperatuurverschillen kunnnen we het lek detecteren. We gebruiken deze methode vooral voor cv- en warmwaterleidingen.

Endoscopie
We gebruiken een speciale camera om live uw kleine ruimtes te bekijken. Zo zien we meteen waar uw lek is.

Ultrasone detectie
Met deze methode gebruiken we geluid om uw leidingen te meten. Op de plaats van het lek klinkt het geluid vaak anders, waardoor we uw lek snel kunnen opsporen en verhelpen.

Traceergasdetectie
Door middel van speciaal en veilig gas worden uw leidingen onder druk gebracht. Onze meetapparatuur kan vervolgens met behulp van het gas zien waar afwijkingen in leidingen zitten.

Uw specifieke situatie

Door middel van geavanceerde detectiemethoden, zoals bijvoorbeeld infrarood detectie, wordt het lek snel in kaart gebracht en weet de expert precies wat er vervolgens dient te gebeuren. Welke detectiemethode het best is, hangt van een aantal factoren af. De vakkundige specialisten van Moorman Totaal Techniek beschikken over de juiste apparatuur voor iedere situatie. Neem daarom contact met ons op voor het maken van een afspraak in Amstelveen.