Laat ons uw lekkage opsporen

Het lijkt misschien heel simpel: door uw muur of plafond open te breken op de plaats waar u vochtplekken ziet, kunt u snel de lekkage opsporen en verhelpen. In de praktijk is dit echter niet het geval, de oorsprong van een lekkage bevindt zich zelden op de plaats waar er water door uw wanden komt. Er is speciale apparatuur nodig om lekkages te kunnen opsporen zonder veel onnodig hak- en breekwerk te hoeven uitvoeren.

In Amstelveen en in de wijde omgeving van Amstelveen zijn wij gespecialiseerd op het gebied van lekdetectie. Onze vakmannen beschikken over deze geavanceerde apparatuur, waarmee we zonder uw halve woning te hoeven slopen de precieze aard en oorsprong van ieder lek kunnen bepalen. Wij zorgen voor dat het lek snel wordt gedicht!

Waarom juist ons bedrijf?

In Amstelveen en omgeving zijn wij uw specialist op het gebied van lekdetectie. Onze meettechnicus kan de lekkage voor u opsporen en brengt hier vervolgens een uitgebreid rapport van uit. Hierin staat duidelijk waar de lekkage zich bevindt, wat voor een lek het is en hoe dit het best te repareren is. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan nu contact met ons op.